maanantai 31. toukokuuta 2010

Helteinen hääpäivän juhlistus

Meillä oli keväthäät, kuusi vuotta sitten keskisessä Suomessa. Ihan etelästä raahasimme mustikanvarpuja kimppuani varten, kun kevät ei niin kovin pitkälle 22.5. tuona vuonna kotiseudullani ollut ehtinyt. Koivut olivat hiirenkorvilla, ja oli melko kylmää. Kaunis ja ihana erityinen päivä silti.

Joka vuosi olemme jollakin tapaa pyrkineet elinikäistä lupaustamme juhlimaan. Viime vuonna olimme yhdessä ratsastusvaelluksella (ja myöhemmin kesäkuussa kaksi viikkoa ihan älyttömän halvalla mutta vielä uskomattoman upeammalla lomalla Malediiveilla). Tänä vuonna juhlimme kaksi päivää lämmöstä, rauhasta ja kauniista luonnosta nauttien. Ei kovinkaan kaukana kotoamme on rauhallinen ja kuvankaunis luonnonsuojelualue, jonne teemme mielellämme retkiä. Niinpä siis viikko sitten perjantaina pakkasimme herkkueväät matkaan ja pyöräilimme kallioille aurinkoa ottamaan. Olimme reissussa yhteensä kahdeksan tuntia. Ihan tuli lomaolo.Bratwurstia, totta kai :D

Rakastamme molemmat kallioita. Ja katselemme mielellämme kauas.

Käkkärämännyt tuovat hymyn huulille.

Minulle luvattu.

Ennen kotiinpaluuta oli vielä ihan pakko ihailla omenapuita.Lauantaina teimme piiitkän pyörälenkin heposia katsomaan, ja illalla herkuttelimme vielä intialaisessa ravintolassa.Juhlia voi niin monella tavalla. Saa nähdä, mitä ensi vuonna keksimme.

Ihania kesän juhlia teille kaikille!

Ei kommentteja: