tiistai 11. toukokuuta 2010

Ameriikan tuliaisia osa 3Päivän asuna on tänään vanhat farkut ja Ann Taylorin liikkeestä löydetty valkoinen paitapusero, joka ihme kyllä ei pussita selästä. Niinpä tämän lisäksi kaupasta lähti mukaani toinen ihan tavallinen valkoinen kauluspaita, jota olin metsästänyt vuosikaudet tuloksetta.

Minulla on muuhun ruumiinrakenteeseeni suhteutettuna ihan liian lyhyt selkä vaateteollisuuden standardikaavoihin, mistä johtuen suurin osa kauluspaidoista, mekoista ja takeista jäävät isolle pussille lapaluiden väliin. Sopivan vaatteen löytyessä se on napattava mukaan heti, sillä seuraava sopiva yksilö saattaa sattua kohdalle vasta viiden vuoden päästä.

No, näitä kauluspaitoja ei ollut vielä ikinä sattunut kohdalle. Kerran jopa kävin Stockmannin kaikki merkit läpi vakuuttuneena siitä, että kun sopiva paita osuisi kohdalle, maksaisin siitä vaikka kuinka paljon. Ainuttakaan sopivaa ei löytynyt. Siksipä iloitsen näistä paidoista erityisen paljon. Iloa tuottavat myös uudet orvokit ja hyvän ystäväni itse tekemä ihana koivunlehtikaulakoru - kiitokset vielä Ouluun! :)

Ei kommentteja: