tiistai 11. toukokuuta 2010

Coleslaw-patonki

Tässä taannoin kerroin, kuinka lyömätön yhdistelmä avokado, yrttisuola ja ruisleipä onkaan. Toinen kasvisleipäherkkuni on coleslaw-patonki. Raikasta, melko terveellistä ja täyttävää.



Noin kahdeksaa suht nälkäistä ruokailijaa varten tarvitset:

4 (esipaistettua) patonkia
4-5 porkkanaa
1/3 pienehköstä kaalinpäästä
reilu kourallinen cashew-päkinöitä
sitruunapippuria
1-2 dl majoneesia

Paista patongit. Raasta porkkanat ja kaali, sekoita raasteet ja lisää hiukan murskatut pähkinät. Lisämakua saat paahtamalla pähkinät ensin. Mausta seos sitruunapippurilla (ihan reippaasti, ehkä n. 1 tl) ja sekoita joukkoon majoneesia niin, että salaatin koostumus muuttuu vähän kermamaiseksi. Kannattaa siis maistella välillä, niin saat mieleisesi lopputuloksen aikaiseksi.

Ei kommentteja: