keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Eettistä pikaruokaa?

Onko eettisyys ja pikaruokaravintola mahdoton yhtälö? Olisi tosi kiva tietää, mitä mieltä te olette (kun omat aivot eivät oikein tällä hetkellä taivu syvälliseen pohdintaan). 

 Food With Intergrity?

"By U.S. law, all chicken available today
 must be raised without added growth hormones 
and our ultimate goal is to have 100% of our chickens 
raised without the use of antibiotics. 
We also want to avoid any supplier 
that uses additional additives in their feed, like arsenic.
They see this as a way to make chickens grow faster. 
We think arsenic sounds a lot like poison." 


Chipotle Mexican Grill tuntuu kovasti pyrkivän siihen suuntaan. Se on ainakin omien puheidensa mukaan sitoutunut ostamaan vain luonnollisesti tuotettua possua, nautaa, kanaa ja maitotuotteita, lähiruokaa tukien. Jopa luomutuotteita. Eikä työntekijöitäkään ole unohdettu. 


Food With Integrity. Kuulostaa hyvälle. Näyttää hyvälle. Ja myös maistuu hyvälle. Erinomaiselle, itseasiassa. Suosittelen Burrito Bowel -annosta guacamolella. Niin, ja sanoinko jo, että tämä on myös ihmeellisen halpaa? Melkein liian hyvää ollakseen totta. Mutta tahdon uskoa tähän. Erinomainen ravintolavinkki kaikille tässä maassa matkaaville!

2 kommenttia:

Pilvi kirjoitti...

Chipotle on omakin suosikkini. Välillä Burrito Bowlit oli meidän huushollissa päivällinen vähintään kerran viikossa, mutta jopa Chipotleen voi vähän kyllästyä... Luulen, että jotain vähemmän puhdasta löytyisi Chipotlenkin jauhopussista jos oikein penkoisi, mutta oleellista mielestäni on, että tarjolla olevista vaihtoehdoista se kuitenkin on paras.

Arya kirjoitti...

Nimenomaan, Pilvi! Varsinkin, kun tulin tänne raskaana ja nyt on lapsi, niin välillä oikein kunnolla hirvittää, mitä sitä tuleekaan täällä suuhunsa laitettua. Kaupassa pääosin vältetään niiden ah niin halpojen lihojen ostoa, mutta kun ulkona joskus syö, ei minusta vain ole aina pelkkiä kasviksia tilaamaan :(