lauantai 19. toukokuuta 2012

Kurkistus makuuhuoneeseen

Makuuhuoneesta ei ole ennen-kuvaa, mutta se oli huoneista ehkä alunperinkin parhaimmassa kunnossa. Ikea pelasti taas suurimmaksi osaksi tämän opiskelijaperheen.
Jostain syystä oli pakko hommata amerikkalaistyylinen päiväpeitto ja päivätyynyjen liinat eli "shams". Maassa maan tavalla :) Tilkkutyöt ovat täällä kova sana ja muutenkin sänkyihin olisi ostettavissa toinen toistaan upeampia koristetyyny- tyynyliina- ja päiväpeittosettejä. Haaveilisin vielä valkoisesta helmalakanasta virkatulla pitsireunuksella ja siihen sopivista valkoisista tyynyistä noiden peiton kanssa samanväristen kaveriksi. Sitten olisi oikein kivannäköinen jenkkisänkysysteemi, hih. Jossain vaiheessa vain iski terve pihiys, kun ei tänne kuitenkaan olla jäämässä. Mutta jos ebaysta joskus jotain halpaa kävelee vastaan, niin...Patterin päällä on hölmösti meidän Suomesta tuodun sähköhammasharjan paikka, kun kylppärissä sitä ei oikein saa piuhan päähän. 

Nurmilintu nukkuu kanssamme samassa huoneessa, ja hänen soppeaan on kyllä tarkoitus sisustaa lisää. Tällä hetkellä se näyttää tylsästi tältä (kehtoon ompelemani katos toimii hyvin helmalakanana - jos katsoo suoraan edestä :):
Ikkunat ovat suoraan länteen, ja ilta-aurinko on todella kaunis.2 kommenttia:

Minna.A kirjoitti...

Suosittelen, että sisustat Nurmilinnun ihanan sängyn mahdollisimman pian...mikäli siis haluat nauttia siitä ihanan näköisenä. Meijän pikku neiti laittaa oman sänkynsä joka ilta ihan uusiksi vaikkei siellä pahemmin muuta olekaan kuin reunasuojus. Voin vaan kuvitella kuinka kauan nukahtamisessa menisi, jos sängyssä olis kaikkee ihanaa mitä ite sinne haluaisin laittaa:)!

Arya kirjoitti...

Meilläkin on tuo mylläys selvästi alkamassa!