perjantai 4. toukokuuta 2012

Addictions

Hei, olen Arya ja kaurapuuroholisti. Kaikki alkoi, kun törmäsin amerikkalaisiin puurohiutaleisiin. En voi vastustaa niitä!

Jokaikinen aamu minun on saatava iso kupillinen höyryävää puuroa. 

Vain "vanhanaikaiset" kaurahiutaleet käyvät, ei mikään mössöelovena.
 Parhaat hiutaleet ovat Quaker Oats -merkkisiä, niillä on varmaankin sama status Ameriikassa kuin  Elovenalla Suomessa.
 Kuppi hiutaleita.
Kuppi maitoa.
Sopivasti suolaa. 
Sekoitus ja mikroon kahdeksi minuutiksi. Sitten taas sekoitus ja minuutti vielä lisää säteilytystä. Toki liedellä tulisi parempi, mutta näin tulee vähemmän tiskiä! 

Annetaan tekeytyä hetken. Tämä on tärkeä vaihe! 

Lisätään kunnon voisilmä.
Aahh... Saako tällaisia hiutaleita Suomesta?!?

Jos on oikein paha päivä, sama toistetaan nautiskellen illalla, kun Nurmilintu on saateltu untenmaille.
* * *


Hei, olen Nurmilintu ja kapalo- & kypärämyssyholisti. En pysty nukkumaan, jos äiti ja isä päättävät jättää minut kapaloimatta. Ihan itku tulee, ja kova sellainen keskellä yötä. Tai sitten minusta tuntuu, että tämä olikin vain jokin hassu päiväuni ja nyt voin sitten taas alkaa hauskuuttaa äitiä ja isää, vaikka onkin oudon pimeää ja ne on ihan vakavia ja hiljaa vaan. 
Päivällä taas vaunukopassa päikkäreitä varten tarvitsen ehdottomasti kypärämyssyn. Ei haittaa, vaikka ulkona olisi 20 astetta lämmintä. Se on niin jotenkin ihanan turvallinen se formulakuskimyssy, ja tuttikin pysyy hyvin paikallaan. Onneksi äiti on älynnyt ruveta laittamaan sen minulle päähän silloinkin, kun se laittaa minut vaunukoppassa täällä meillä kotona nukkumaan. Ilman sitä kun en oikein osaa nukahtaa, kuten kävi tänään kun oli niin kamalan kuuma, että äiti kieltäytyi edes harkitsemasta sitä myssyä. Byääh!
 


4 kommenttia:

SK kirjoitti...

:D Voi tädin rakasta pientä Nurmilintua. On noilla lapsilla hauskat nukahtamisrituaalit :D Meidän mukulaa ei saa nukahtamaan, ellei laula "jänis istui maassa"- muunnettuna versioon "Kani istui maassa". Ja "Varo metsän koiraa"- on tietenkin "varo metsän hauvaa". :D Tai sitten pitää lauleskella pahana iltana sekä kani- että muumilaulu. ja joskus vielä olen lammas Jeesuksen. Ja peittoa ei missään nimessä saa laittaa päälle ennenkuin syvä uni on saavutettu, muuten menee hermo. Päiväunille nukahdetaan kiltisti kun laitetaan partsille vaunuun ja sanotaan kauniit unet ja jätetään sinne yksinään, kohta simmut on jo kiinni, mutta illalla...eheihän se onnistu ei sitten millään. hyvänä päivänä nukahtaminen illalla sujuu 15minuutissa, huonona sitten taas menee jopa tunti. mutta sinne se nukahtaa kuitenkin :) nyt selkis tässä maanantaina syy pitkäaikaiselle yskälle ja nuhalle (pääsiäisestä asti): Molempien korvien ikävähkö tulehdus :/ Tuo tyyppi kun on ihmeen rauhallinen ja tyytyväinen näköjään vaikka korviin sattuisikin, kun ei se ole niitä sen kummemin kitissyt. Yskä ja nuha ovat olleet ainoat oireet, muutamana yönä on heränny itkemään. Muuten sama iloinen nauravainen meno jatkunu...vaikka korvissa märkää ja tulehdusta :/ Noh, onneks äiti oli fiksu ja kiikutti lekurille :) Nurmilinnulle kovasti terveisiä ja halipusut <3 Meidän ukkeli oli muuten vauvana samanmoinen että ilman kapaloa ei millään meinattu osata nukahtaa mut sit hetikun kapalo tuli kehiin niin simmut meni kiinni ja nukuttiin loistavasti :)

Arya kirjoitti...

No onpas teilläkin hauskat meiningit :)

Terveisiä sinne myös, ja hyvä että löytyi syy pitkittyneeseen nuhaan. Pikaista paranemista!

mirppa kirjoitti...

Hauska toi kapalo, meillä tytöllä meni täysin hermo jos koitettiin mitään kapalon tapaistakaan... Pakko oli saada huiskia kaikilla raajoilla! Nyt ei saa laittaa peittoa päälle, unissaankin potkii sen pois. Mut tutti ja unikisu pitää olla, ne haetaan välillä päivälläkin jos on tarve rauhoittua... :)

Arya kirjoitti...

Lapset on kaikki niin ihanan erilaisia. Pakko meidänkin on tuo opettaa jotenkin nukkumaan viuhtovapain raajoinkin, huoh.