torstai 29. marraskuuta 2012

Pikku marrasretki: Long Grove

Juuri ennen Nurmilinnun syntymäpäivää teimme pienen reissun lähimatkailukohteeseen nimeltä Long Grove. Kaupungilla on vanha historiallinen keskustansa, joka on käytännössä muutettu pieneksi turistikyläksi tilpehöörikauppoineen. Siellä järjestetään kaikenlaisia festivaaleja (mm. suklaa!) ympäri vuoden.  Vaikka paikan luotu tunnelma alkoikin jossakin vaiheessa hieman melkolailla häiritä, nautimme silti sateisesta lauantaista vähän normaalia luonnonläheisemmissä maisemissa söpöjä amerikkalaistaloja ja -koristuksia katsellen.Tämä oli hurjan söpö vintage/kirpputori/wannabe vintage -myymälä. (Myynnissä mm. jokin vanha H&M toppi yli 30 dollarin hintaan.)Aku Ankoistakin tutut postilaatikot ovat yksinkertaisesti söpöjä. Ja niissä on oikeasti se viiri, jonka posteljooni nostaa pystyyn postin merkiksi!


Osa myymälöistä oli vielä Halloween-asusteissa...Ja osa taas valmistautui kovalla kiireellä jo joulusesonkiin. Yksi Long Groven nähtävyyksistä on tämä katettu silta. Ne alkavat olla täällä jo harvinaisia.Meidän neidistä yritettiin ottaa yksivuotiskuvia huonoilla kameroilla. Söpö se on silti :)
Ja tässä on varmaan aika tyypillistä illinois'laista maaseutumaisemaa kauneimmillaan.

Pidän tästä amerikkalaisesta arkkitehtuurista. Jopa modernimmatkin talot ovat jotenkin paljon viehkompia kuin Suomessa.Mutta tämä fasadimeininki on vähän hassua. Paraatipuoli on hieno, mutta kurkistapas kujalle!Tuona viikonloppuna sytettiin kuuseen valot ensimmäisen kerran. Tämä Christmas Carolling -ryhmä viritteli tunnelmaan.Joulupukkikin bongattiin!Lopuksi kävimme jätskillä tällaisessa pinkkiparatiisissa. Hih.2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Todellako siellä päin posteljooni nostaa viirin pystyyn postin merkiksi? Massachusettsissa ja käsittääkseni myös täällä Georgiassa tapana oli, että asukas nostaa viirin pystyyn sen merkiksi, että postilaatikossa on lähtevää postia.

Vintagemyymälät on ihania, mutta tuollainen 30 dollaria H&M:n topista -meininki tuo myös fiiliksen, että ne ovat välillä vähän humpuukia. :)

Arya kirjoitti...

Aah, voipi olla että onkin juuri noin kuten tiedät muualla olevan. Kinda makes sense :)