keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kesävaatteita

Täällä on ollut aika vaihtelevat säät sitten maaliskuun helteiden. Välillä on kunnolla yli 20 astetta lämpöä ja sitten taas tipahtaa jopa alle kymmenen asteen. Nuo maaliskuun äkkihelteet saivat minut kuitenkin havahtumaan siihen tosiseikkaan, että täällä kesä on pitkä ja lämmin, eikä minulla ole yhtään kesävaatteita - Nurmilinnulle siis.

Niinhän siinä on siis käynyt, että minä kulkea repsotan vanhoissa vaatteissa enkä edes jaksa ajatella uusien shoppailua, mutta Nurmilinnulle on mukava miettiä aina seuraavan koon tarpeita. Ei sillä että kamalasti olisi vielä tarvinnut, sillä äitiyspakkaus piti sisällään todella hyvän satsin perusvaatteita ja saimme lisäksi paljon lahjaksi vaatteita sukulaisilta ja ystäviltä. Varsinkin Nurmilinnun nyt käyttämää 62cm kokoa tuntuu olevan kaapit pullollaan (niin, meillä ollaan vähän lyhytkasvuisia). Ongelma vain lämpeneviä säitä ajatellen on siis se, että kaikki tuon koon vaatteet ovat pitkähihaisia ja -lahkeisia, kun tottakai kaikki olettivat, että marraskuussa syntynyt lapsukainen saavuttaisi 62cm koon hyvinkin talvikuukausien aikana. No, menee se lumiukkopaita nytkin...


 ... ja varsinkin, kun sen voi piilottaa mekon alle ja on niitä viileämpiä päiviä:


Mutta nettikaupoissa tuli käväistyä ja seuraavia helteitä odottamassa meillä on nyt vaatteita, joiden pitäisi sopia vielä sitten niinä ensi lokakuun satunnaisina kesäpäivinäkin :)


Se, miltä äiti sitten kesäkuumilla näyttää, jää vielä hämärän peittoon, mutta tyttönen on ainakin tyylikäs ! :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aaah miten suloisia vaatteita : ) nauratti tuo edeltävä pamix juttu. meillä on ollut just tollanen vuuuuuosia ja olin ihan hätääntynyt kun se meni rikki....vaan ei huolta, kun siippa ja äitinsä siivosivat mummolaa, juuri samanlainen muinais aarre löytyi kaapin takanurkasta. mitä siihenkään voi sanoa kuin aah : )
nora

Arya kirjoitti...

Nora: :D

Anna kirjoitti...

Ihania vauvanvaatteita! meillä on täällä Intiassa vähän sama ongelma, eli 62-8 vaatteita on hirveesti, kun on saatu lahjaksi, mutta pitkähihaisia- ja lahkeisia. Kun oikeastaan tarttis sellaisia ohuen ohuita puuvillaisia vaan!

Arya kirjoitti...

Anna, kiitos kommentista! Niin ja ohutkin trikoo tuntuu 30 asteen helteillä paksulta ja kuumalta, eli ei oikein viitsi edes saksilla hihoja lyhentää :) Täällä on nyt onneksi ollut viilempiä kevätsäitä taas vaihteeksi, niin ei ole meidän varastot ihan käyttämättä jääneet.