keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Meillä kasvetaan!


Nurmilintunen lähenee kuuden kuukauden maagista ikäpaalua, ja sen ja kauniin kevään kunniaksi jokunen päivä sitten kokeilimme ottaa vaunujemme istuinosan käyttöön. 


Tähän astihan olemme hämmästyttäneet ja kummastuttaneet Nurmilinnun maanmiehiä ja -naisia vaunukoppakärryillämme...


... tai sitten seikkailleet Tula-kantorepun...


... ja kantoliinan kanssa.


Pikkuinen oli maailman avartumisesta niin tohkeissaan, että päiväuni ei tullut kauppareissulla silmään ei sitten millään. Varsinkin, kun oli vielä näin coolit lasitkin päässä :)Kotiin saavuttuammekin piti vielä hetki ihastella hehkuvia tulppaaneja karulla takapihallamme. Oi tervetuloa kesä!

2 kommenttia:

Katinka kirjoitti...

Oh, aikahan kuluu siivillä! Onko Nurmilintu tosiaan jo puolivuotias?

Tuo Tulan kantorepun kuvio on tosi kaunis! Miten sielläpäin on muuten suhtauduttu liinailuun ja reppuiluun? Meidän neidon kanssa ei varmaan oltais selvitty ensimmäisiä kuukausia ilman liinaa, se on aivan mahtava kapistus. :)

Arya kirjoitti...

Ei ihan vielä, parin viikon päästä :) Mutta siis oikeasti en tajua, mihin se aika on kadonnut!

Täällä näkee yllättävän paljon varsinkin kantoreppuja (Babybjörn ja Ergo), liinoja vähemmän. Toisaalta olen törmännyt aika moneen kantovälineitä kauppaavaan lastentarvikeliikkeeseen.

Meillä neiti ei ihan älyttömästi liinaa rakasta, ellei sitten koko ajan maisemat vaihdu. Mut tosiaan esimerkiksi mun pyykkäyksestä ei päivisin yksin tulisi mitään ilman liinaa, kone kun on kellarissa kahden ja puolen kerroksen päässä, hih!