tiistai 10. huhtikuuta 2012

Aamupalaa ja pääsiäistä

Meillä vietettiin pääsiäistä hiljaisesti, kauniista säästä ja herra M:n vapaapäivistä nauttien. Lauantaiaamuna nousimme reippaasti ylös ja suuntasimme läheiseen ravintolaan aamupalalle. Kuinka aikaiset aamut ovatkaan ihania, kun aurinko paistaa ja linnut laulavat. Täällä on kevät. Ja kaikki pääsiäisen värit.Aamiaiset ulkona ovat ihanaa luksusta täällä. Melkeinpä mieluummin lähden aamupalalle ravintolaan kuin päivälliselle. Ilmavia täytettyjä omeletteja, eggs benedict, pannukakkuja, french toast, belgialaisia vohveleita, valinnan vaikeus vain on ongelma.

Hyvät aamiaista tarjoavat ravintolat (ja niitä on täällä p a l j o n) ovat täynnä leppoisasti jutustelevia opiskelijoita, perheitä vauvoineen ja pienine lapsineen, liikemiehiä, professoreita, eläkeläisiä. Nautin kahvin tuoksusta, ystävällisistä tarjoilijoista ja tietenkin hyvästä ruuasta.Nälkä oli niin kova, että muistin ottaa kuvan vasta jälkiruoasta. Mutta annokseni sisälsi basilika-vuohenjuusto-oliivi-aurinkokuivattu tomaatti-omeletin, kaksi palaa paahtoleipää, paistettuja perunoita ja teetä. Onneksi ravintolassa kuin ravintolassa kehtaa pyytää loput ruoat rasiassa mukaan :)

Pääsiäissunnuntaina pääsiäiskirkkoon menivät vain isä ja tytär, kun Nukkumatti päätti viedä äidin vähän kauempana sijaitseville höyhensaarille. Matkasta toivuttuaan äiti kuitenkin innostui loihtimaan pari pääsiäiseen sopivaa herkkua, joista myöhemmin tuonnempana. Toivottavasti teillä oli kaunis pääsiäinen myös!
2 kommenttia:

SK kirjoitti...

Voi tätä sun postausta...nyt tuli ihan kaamee ikävä noita ihania aamiaisia siellä...awwwwwwwww...:,( :) saas nähdä, käytänkö jonkun vapaahetken joskus ja lennän yksinäni sinne teille lihottamaan itseni noilla ihanilla aamiaisilla...:D saisipa itsekin asua siellä!

Arya kirjoitti...

Lähde tsekkaamaan pääkaupunkiseudun tarjonta, veikkaan, että sieltä löytyy, ainakin ihania brunsseja!