tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kaikki on isompaa...

... Ameriikassa. Eikös se sanonta niin kuulu?


Kehdon on aika jatkaa matkaansa seuraavan vauvan kotiin Nurmilinnun nimellä ja syntymäajalla varustettuna. Seuraava projektimme vanhempina onkin sitten totuttaa hänet nukkumaan tässä kaunokaisessa, jonka ostimme käytettynä craigslist.com -sivustolta.
 
Ootteks te nyt ihan varmoja, että tää on sopivan kokoinen mulle?!?


Tykkään tästä pinnasängystä todella paljon. Muotoilu on silmääni niin paljon peruseurooppalaista vauvansänkyä suloisempaa. Miksi oi miksi näitä ei löydy Suomesta? Täällä on muutenkin tehty lastenhuoneiden, tai itse asiassa vauvahuoneiden (nursery) sisustamisesta ihan taidetta. Kaiken voisi ostaa verhoista vaippojensäilytyspussukkaan sävy sävyyn ja vielä nimikoituna. Ja monet pinnasängyt muokkaantuvat taaperopedeiksi ja lisäosineen jopa ihan täysimittaisiksi sängyiksi asti. Nurmilinnun uusi yöpaikka on yksi unelmieni täyttymys (hups, kuulostaapa suureelliselta), joka toivottavasti saadaan jollakin konstilla aikanaan rahdattua myös koti-Suomeen. Mutta ei ne haaveet tähän lopu. Tahtoo tällaisen bedding setin siihen!
(Kuvat potterybarnkids.com)

2 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Aivan ihana tuo pinnasänky, ihastelinkin sitä jo FB:n kautta aikaisemmin :) Ja jee, kiva kun lisäsit mahdollisuuden liittyä lukijaksi, tulee sun päivitykset suoraan bloggeriin! :)

Arya kirjoitti...

Juu tajusin tuon lukijahomman vihdoin viimeine ;) Ihana kun jaksat aina laittaa kommenttia!