tiistai 3. joulukuuta 2013

Neulo neulo, vielä vähän lisää!

Tässä syksyn mittaan on tullut heiluteltua vähän puikkojakin. Kun on tuo yksi mokoma korillinen noita lankojakin tuossa pyörimässä, eikä niitä hennoisi kaikkia tännekään jättää. Eikä varsinkaan kuskata pelkkinä palloina Suomeenkaan. Niinpä olen sitten yrittänyt olla ahkera ja hävittää eritoten vanhoista projekteista ylijääneitä lankoja. Katsotaan, mihin saakka ennen lähtöämme ennätän! Tässä tähän mennessä valmistunutta:

Nurmilinnulle norjalainen vauvamyssy sydänhiipalla ja Horatio & Oren -lapaset.
Norjalainen vauvamyssy ja pöllölapaset lähtivät myös Nurmilinnun parhaalle ystävälle, kuvaa en valitettavasti ehtinyt lapasista ottaa, mutta ne ovat matchy matchy myssyn kanssa, tummempi punainen pöllönä, vaaleampi taustana.Nurmilinnun ystävän äidille lähti kuvan kukkapipo, kauluri ja säärystimet ovat taas mennossa toiselle hyvälle ystävälleni.


Tämän pipon tein Nurmilinnulle vähän "fiinimmäksi" myssyksi jo jokin aika sitten, mutta neiti ei suostunut pitämään sitä ennen kuin sain tehtyä siihen tuon pitsiruusukkeen :D


Pöllölapasten seurassa oleva pikkuinen kietaisunuttu on vielä omistajaa vailla. Joitakin suunnitelmia sen kohtalosta kyllä on, mutta kokoasiat ovat aina vähän arvoituksellisia. Nutusta piti tulla neule Nurmilinnulle, mutta meni kokoarvio hieman pieleen...Ja vielä äitimuorille pipo ja ranteenlämmittimet, jo viime vuonna tein hänelle samasta langasta kaulurin ja säärystimet.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania neuleta! Noitahan voisi jo myyntiinkin laittaa. Ja äitimuori ilahtuu varmasti...........Kiitos

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kauniita! Ja noin paljon, olet taitava ja ahkera! Katinka

Onnellinen otso kirjoitti...

Ihania neuleita! Oot tosi taitava. Kun tulette takaisin, voit opettaa minuakin 😊 ja voisin kiusata sinulta nuo lapsen myssy ohjeet, lapasten ohjeet minulla jo on mutta en ole saanut tehtyä.

Arya kirjoitti...

Kiitos kaikille kehuista! Onnellinen Otso, kyllä onnistuu :)

Anonyymi kirjoitti...

Haa, vihdoin tiedän keneltä pyydän apua neulomisessa! Wow! -Jonski

Arya kirjoitti...

Jonski, lupaan tehdä parhaani, mutta opettelen vielä minäkin!

Essi kirjoitti...

En kestä miten taitava ootkaan! Ihan mielettömiä :) ihastuin pöllölapasiin, aivan ihanat!

Arya kirjoitti...

Essi, jos olet oikein kiltti niin voin ehkä neuloa sulle parin ;) Kiitos kehuista!

Essi kirjoitti...

Eikä, lupaan olla ihan hurjan kiltti! :D