lauantai 21. joulukuuta 2013

Day 20 - sekametelisoppaa

Viime yönä valvoimme Herra M:n kanssa puoli neljään tämän takia:

 

 

Mutta nyt on olohuoneessa taas tilaa, lattiat imuroitu ja olo 12 laatikkoa ja kolmeen osaan pakattua lastensänkyä kevyempi. Enää tarvitsee vain jännittää, missä kunnossa lasti saapuu Suomeen ja kuinka paljon siitä joutuu vielä satamasta haettaessa maksamaan. Ihan vain tässä vaiheessa kerrottakoon, että halvimman ja kalleimman saamamme tarjouksen välillä oli noin 2500 dollaria...

 

Sitte meidän neiti näytti tältä:

 

 

Kävimme siis pitkästä aikaa Chicago Children's Museumissa, joka on ihan loistopaikka ainakin alle kouluikäisille. Siellä oli illalla yllättäen tosi vähän kävijöitä, ja saimme ystäväporukalla nauttia koko isosta kompleksista lähes keskenämme. Hieno tapa jättää hyvästejä, ja Nurmilintu oli niin täpinöissään, että hyvä kun edes vähän malttoi välipalaa syödä. Ja vesihuone jäi vielä kokonaan käymättä!

 

Ja vielä paluu Dressemberiin. Olen pari viime päivää haahuillut kotona edustuskelvottomana, mutta tänään sain taas mekon päälleni. Valitan kuvanlaatua. Mutta Dressember on noteerattu jopa Aamulehdessä! Jei! Ja 19. päivän keräyssumma oli jo 96 000 dollaria. Yay!!

 

 

 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On tyylikäs vaate, käy muuten hyvin sinulle!

Arya kirjoitti...

Kiitos, kiitos!