maanantai 2. joulukuuta 2013

Day 1

Ihanaa adventtiaikaa teille kaikille! Meillekin tuli jo perjantaina kuusi ja muut koristeet, nyt pöydällä palaa kynttilä ja kuuntelen Jouluradiota :)

Dressemberin ensimmäinen mekkoasu, olkaa hyvät! Löysinkin vielä kolmannen käyttökelpoisen mekon, ja Nurmilinnullakin niitä piisaa, joten katsotaan, kuinka paljon pystyn tähän mekkohaasteeseen osallistumaan. Tänään olimme väreinemme melkein samikset. Ainakin yksi ystäväni on jo ihan virallisestikin rekisteröitynyt kampanjaan tavoitteenaan kerätä 500 dollaria ihmiskauppaa vastaan tehtävään työhön, ja oma rahalahjoitukseni menee korvamerkittynä hänen tavoitteensa saavuttamiseen. Onko lisää mukaan lähtijöitä? Edellisen postauksen kommenttiboksista löytyy muuten lisää tietoa ja pohdintoja & mielipiteitä aiheesta. Käykäähän lukemassa!

 

 

Vielä muutama sananen adventtiaikaan...

Kävimme tänään kirkossa. Pastorin saarnassa oli siitä, miten voimme tehdä joulunodotuksesta ja tästä joulusta itsellemme merkityksellisen, niin helppoja ja toimivan oloisia pointteja, että ajattelin jakaa ne tässä teillekin. Uskon nimittäin, että näistä vinkeistä on hyötyä kaikille, niillekin, jotka haluavat viettää joulua ilman sen kristillistä merkitystä.

1. Mitä sinä haluat? Mikä olisi sinulle se joulu? Mitä siltä sydämessäsi odotat? Tee mielikuvaharjoittelua, ja jaa toiveesi läheistesi kanssa. Keskustelkaa ja suunnitelkaa yhdessä.

2. Etsi joku apua tarvitseva. Joulun sanoman ytimessä on meille ihmisille annettu äärimmäisen arvokas lahja. Saat itsellesikin paljon paremman mielen, kun lahjavarustelun sijaan - tai sen lisäksi - osoitat suurta anteliaisuutta apua tarvitseville.

3. Luo perinteitä. Mitkä asiat voisivat olla vuodesta toiseen viemässä sinua kohti joulua?

4. Hanki hyvää luettavaa. Lukeminen on hyvä keino hiljentyä päivittäin ja ruokkia samalla sieluaan jollakin rakentavalla.

 

Tavataan huomenna :)

Ei kommentteja: