torstai 12. joulukuuta 2013

Day 11

Pahoittelen, että eilinen jäi välistä! Mitähän silloin tapahtui? Hmmm. Yleistä koomailua varmaan... Niin ja sitten kävimme vähän asioilla ja minä päädyin toteuttamaan pitkään pohtimani hankinnan:

 

Kyllä vain, Nurmilinnun jouluperinteisiin kuulukoon tästä lähin joulusukka ja siellä yllätys joulupäivän aamuna. Sen olen hänelle hänen synnyinmaansa puolesta velkaa.

Tänään olemme pohtineet tavaroiden lähettämistä ja lähetelleet tarjouspyyntöjä sekä hihittäneet herra M:n munkkipuvulle, jossa on kunnon hihapussit leivälle ja viinille, hihih. No siitä lisää myöhemmin!

 

Tänään olin myös taas vähän edustavammassa kunnossa, ja koska raitamekko odottaa edelleen silitystä, hengailin tässä luottoklänningissä. Ystäväni on muuten jo saavuttanut $200 keräyksessään, mahtavaa, eikö vain? Sillä veikkaanpa, että ilman Dressemberiä ja ystäväni osallistumista siihen näkyvästi somessa nuokin varat olisivat jääneet lahjoittamatta - tai ainakin laittamatta (lapsi)orjien hyväksi (ei sillä, etteikö tämä maailma olisi pullollaan tärkeitä keräyskohteita, but maybe you got my point).

Iloista torstaita teille kaikille!

 

 

Ei kommentteja: