lauantai 27. huhtikuuta 2013

Ja mitä tapahtuikaan kun herra M puuttui peliin?

Herra M:n oli puututtava peliin, koska Rouva A:n teknisesti hieman keskiajalle jäänyt bloggaaminen oli kovasti uudistuksen tarpeessa. Rouva A kärsii nimittäin jonkinasteisesta tekniikkakammosta, joka ilmenee usein joko emmää-osaa-tee-sää-jooko tai tää-laite-on-ihan-p#%*a -tyyppisenä sanailuna.

Tyttäresi auto muistuttakoon sinua teknisen kehityksen vääjäämättömyydestä
Tyttäresi auto muistuttakoon sinua teknisen kehityksen vääjäämättömyydestä

Siispä herra M tilasi uuden hilavitkuttimen omppukaupasta ja kärsivällisesti kokeili siihen saatavia ohjelmia kunnes törmäsi Blogsyyn, jolla tämä postaus on kirjoitettu käyttäen kymmensormijärjestelmää: 6 lepää, 4 tekee työt. Mikäli muuten haluatte blogata kunnolla, älkää käyttäkö AppStoresta saatavaa Bloggeria tai BlogPressiä. Rouva A:n tarkan teknisen silmän mukaan niistä puuttuu tekstin ja kuvien muotoiltavuus - lausunto, joka on herrankin mukaan totta.

Miehen karvakoipi keskitettynä
Miehen karvakoipi keskitettynä

Anyway, nyt on sanottavat loppu ja rouva A:n on aika päästä näkemään kädenjälkeni - kunhan tulee ensin kotiin. Mitäs jätti minulle asennuksen. Näkeepähän sitten julkaistun jutun. Aikaa tähän meni about 5 minuuttia kuvineen päivineen. Pusu ja rutistus. IPad on oikeasti hyvä bloggausväline. Älä heitä sitä seinään, pliis, jooko?!?

 

3 kommenttia:

Mikko Nieminen kirjoitti...

Aaaa mikä aamunavaus! Olipa karkeakarvainen analyysi vierasblogaajalta. Tässä postauksessa muuten näkyy tuo Miehinen jalanjälki™ (muutenkin kuin villasukka au de naturel), teillä on erilainen tyyli kirjoittaa.

Itse olen pariin otteeseen pohtinut bloggerin käyttöliittymän jatkamista ihan itse skriptaamalla. Ehkä se on sellainen xy-kromosomeihin liittyvä juttu, mutta en ole koskaan tykännyt käytettävissä olevien vipstaakien vähäisyydestä. Toinen ärsytys Bloggerissa on tiedostojen lisäämisen mahdottomuus. Hyviä PDF:iä tai käytännöllisiä taulukkopohjia kun ei vain huvita linkittää mistään mutkan kautta.

Onnellista omenaelämää, älkää haukatko liian isoa palaa kerralla. =)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka. Bloggaajan tekstin erilainen, miehinen, ote herätti täälläkin hilpeyttä, puhumattakaan karvakoiven esiintymisestä. Mutta missä viipyy Rouva A:n seuraavat bloggaukset?

Arya kirjoitti...

Haha, kiitos Mikko kommentista! Ja kyllä juu minuakin tämä blogger ärsyttää, kuvien lataamiseen kuluu i k u i s u u s :)