maanantai 3. lokakuuta 2011

Puolikas eloa ja kokonainen syys

Jäyhän päättäväisesti aika kulkee eteenpäin, jättää taakseen päivän vain toivottaakseen tervetulleeksi seuraavan. Samalla elämä, joka tuntuu arjessa usein niin itseään toistavalta, kietoo huomaansa koko joukon muistoja, pieniä ja vähän isompia tapahtumia, jotka tekevät jokaisesta päivästä kuitenkin niin ainutlaatuisen. Alku on ollut raskasta ja arki ei aina niin kovin auvoista, mutta on ihanaa huomata, että ollaan me jaksettu vähän seikkailla kuitenkin! Tässä pieni kooste tähänastisista tutkimusretkistämme.


Olemme ihastelleet kotikaupunkiamme järveltä käsin......yläilmoista...


...rannalta syyskuun ensimmäisten päivien yli 30 asteen helteiden aikana......uudenlaisen mahan asettamia rajoitteita uhmaten pyörän kyydistä kirpeää syysilmaa haistellen...


...kyseenalaisiakaan katselukulmia unohtamatta ;) (Bongaa herra M!)


7 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Ihania kuvia ja kiva kuulla taas kuulumisia! Joko oot löytänyt ratsastustallin jonne suuntaat kun pikkuinen on syntynyt? ;)

hannitica kirjoitti...

Kiva kun jaksatte seikkailla!
Iloa ja voimia riittää ihan varmasti tarpeen mukaan.

t. Santalan serkku

Arya kirjoitti...

Kiva että sinäkin löysit tänne!

Arya kirjoitti...

Essi: yhtä paikkaa katselin netistä, se vaikutti ihan kivalle. Aikas monta mutkaa vaan vielä matkassa: välimatka (tarttis auton), tallilla kovat vaatimukset varusteista (mulla ei ole täällä mitään mukana) + vakuutus pitäisi jostain hommata. Nettisivuilta löytyvä lakimiehen tekemä "ymmärrän vastuuni ja en tule ikinä haastamaan tallia oikeuteen mistään" -lomake oli varmaan puolen metrin mittainen sepustus!

Essi kirjoitti...

Oho, aika hurja! :o No jos ei mitään muuta paikkaa löydy niin mä voin sit joskus tullessani tuoda varusteet sullekkin ;) Sit tarvii vaan järjestää enää se auto ja vakuutus!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa siellä hienot maisemat! Herra M on varmaan samaa mieltä. Terveiset täältä metsän keskeltä ja koittakaahan jaksella. ä+i

Arya kirjoitti...

Essi: Kiitos, tehdään juurikin niin! Seuraan kateellisena sun ratsastuskuvia naamakirjassa :)