torstai 11. joulukuuta 2014

Kiitospäivämuistoja

Meitä alkaa jo vähän joulututtamaan, kuinkas teillä? Luvassa pieniä jouluisia juttuja elämästämme tästä eteenpäin, toivottavasti ihan päivittäin, mutta sitä ennen vielä pieni peruutus marraskuulle ja kiitospäivään. Luulen, että tämä juhla on tullut elämäämme jäädäkseen - asuuhan meillä pieni amerikkalainenkin.

Ihan oikeaa kiitospäivän ateriaa emme kumminkaan jaksaneet touhuta, vaan pääsimme itse juhlapäivää edeltävänä sunnuntaina ihan valmiiseen pöytään ystäviemme luo. Mayflower-laivakin löytyi:


Kalkkunan, bataattipaistoksen ja muiden herkkujen pyöristämiä masuja piti vähän vajentaa rantakävelyllä ennen kurpitsapiirasta. Näissä maisemissa kelpasi kuljeskella.
Ja sitten se kurpitsapiirakka...Itse kiitospäivänä oli kyllä ihan pakko kokeilla netistä löytämääni kurpitsa-valkosuklaamoussejuustokakkuohjetta (onko se oikeasti noin pitkä sana?). Se kuulosti niin herkulliselta, ja sitä se myös oli. Oi kokeilkaa! (Ja on muuten munaton herkku, jos on tarkkana keksipohjan kanssa.)Translation: The best of our Thanksgiving this year.

4 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Mua kiinnostaa tuo valkosuklaaherkku; löydätkö jostain valkosuklaata reiluna? Näyttää ja kuulostaa niin hyvältä!

Arya kirjoitti...

En ole valitettavasti nähnyt, Suvi.

Onnellinen otso kirjoitti...

ihania herkkuja ja tunnelmia :)

Arya kirjoitti...

Kiitos, Onnellinen otso!