torstai 6. joulukuuta 2012

Viides

Tänään oli näin kotiäidin perspektiivistä melko tapahtumarikas päivä. Aamupäivällä suuntasin Nurmilinnun kanssa muskariin, josta on tullut yksi viikkomme kohokohdista. Tyttönen nauttii niin musiikista kuin muiden lasten seurastakin. Illan pimennyttyä suuntasimmekin sitten koko perhe yliopistolle viettämään herra M:n tiedekunnan jouluisia iltamia.

Ohjelmassa oli ensin joululauluja. Nurmilintu ilmiselvästi debytoi säestäjänä :)

Sitten kävimme yhdessä herkuttelemaan italialaisella ruualla, ja lapset alkoivat nopeasti kadota luokkaan, joka oli täynnä piparkakkutalon aihioita ja koristetarpeita. Tai no, jostain kumman (!) syystä täällä ei myydä valmistaikinaa kaupoissa, joten ainakin tämän kisan otannan perusteella joudun toteamaan, että g r a h a m k e k s i t (lausutaan ihan kuin grammakeksit, graham crackers) näyttävät olevan uusi piparkakku.
Eräiden innokkaiden pikku poikien taidonnäyte rakenteilla. Jouduimme poistumaan paikalta, ennen kuin koristelukisan voittaja selvisi.
Niin ja osa illan osallistujista oli varsin hilpeää nähtävää, sillä meneillään oli myös kauhein joulupaita -kisa. Jos olette nähneet Bridget Jonesin päiväkirjan, tietänette mistä puhun. Harmi, kun en kehdannut alkaa kuvailemaan opiskelijoiden ja opettajien etumuksia...

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Kuulema 80-luvun joulupaidat ovat tulossa takaisin muotiin, ja tällä hetkellä trendikkäimmät nuorisoliikkeet ovat niitä täynnä! Kai ne ovat jotenkin ironisella tavalla ironisia. :)

Arya kirjoitti...

Voi kamala.