keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Neljäs


Ei nyt ehkä niin kovin jouluinen, mutta herkullinen joka tapauksessa on tämä välipalani. Voin suositella lämpimästi!

Tarvitset

maustamatonta jugurttia (mielellään paksua sellaista)
karpaloita
saksanpähkinöitä
lorauksen vaahterasiirappia


Täällä on maustamattomia jugurtteja lukuunottamatta Suomen valikoimiin verrattuna suppeahkot jugurttivalikoimat. Lisäksi suurin osa maustetuista jugurteista on joko light-versioita tai sitten muuten vain ihan kamalan makeita. Niinpä jätän maustetut jugurtit herra M:lle (joka sekin kelpuuttaa tasan tarkkaan yhden oikeita hedelmiä/marjoja sisältävän sortin) ja epäilyttävästi jugurttiin ihastuneelle Nurmilinnulle (Hmmm, kenen vika?!?).

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Namnam, näyttää hyvältä!

Pilvi kirjoitti...

Jahas, taisin inspiroitua ostamaan kokonaisia karpaloita. Tähän asti olen vain tuntenut vaimeaa vetoa niitä kohtaan, osaamatta päättää miten niitä itse käyttäisin. Kiitti vinkistä!

Suomessa söin lähinnä viiliä, täällä se on sitten vaihtunut maustamattomaan jugurttiin, jota onneksi saa - samaa mieltä sokeroiduista jugurteista. Jotkut kreikkalaiset maustetut voisivat olla parempia, mutta en ole varma ovatko hintansa väärti.

Arya kirjoitti...

Eipä kestä! Nämä isot karpalot ovat myös tosi hyviä jäisinä kotitekoisen kinuskikastikkeen kanssa... Ja kerran tein puolukkapiirakkaa korvaten karpaloilla puolukat. Ei nyt ihan sama asia mutta hyvää silti.