sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Huhuu, kuka siellä?

Olisi kiva tietää, ketkä täällä blogissani viihtyvät. Ja olisi kiva kuulla, millaisista aiheista toivoisitte postauksia. Kiitollisin mielin siis ottaisin viestejänne vastaan: kerro jotain itsestäsi ja mahdollisista postaustoiveistasi!

16 kommenttia:

SK kirjoitti...

Kaikesta mitä hauskaa olette siellä touhunneet, se maailma kun tuntuu niin suurelta täältä käsin :) ja toki sun ihania leivonnaisia/ruokia on ihana lueskella ja suunnitella itsekin joskus vääntävänsä, jos saisi aikaiseksi :D ja toki Nurmilinnun kasvamisesta ja kehittymisestä. Mun elämästä sä varmaan tiedät kaiken oleellisen, joten en taida tähän mitään sellasta postata ;)

karoliina kirjoitti...

Hei!:) Oi, minä viihdyn blogisi parissa paremmin kuin hyvin! Sulla on kivan monipuolinen blogi ja musta on kiva ettet keskity mihinkään yhteen aiheeseen pelkästään. Tällä hetkellä kaikki sun sisustusjutut kiinnostaa tosi paljo. Upeasti oot saanu pienillä jutuilla muutettua esim. keittiön ihan eri näköiseksi. Niitä siis lisää!:)

T. Karoliina

Essi kirjoitti...

Kirjotat kyllä tosi monipuolisesti ja kiinnostavasti! Eniten ehkä kaipaisin lisää kuvia ja juttuja Chicagosta; missä ootte käyneet ja mitä tehneet. :)

-Essi

PS. Sanatunnistuksen poistaminen helpottaisi kommentointia huomattavasti ;)

Arya kirjoitti...

Kiitos teille ehdotuksista ja kommenteista! Yritän täyttää toiveenne jatkossa :) Karoliina, tosi kiva kuulla että viihdyt blogissani :)
Essi: kiitos palautteesta, poistin (tai ainakin yritin) tuon sanatunnistuksen.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, Englannista! Minua kiinnostaa kovasti teidän elo siellä, ihan pienet asiatkin ja arjen ilot. Vauveli totta kai, parhaat paikalliset tai paikattomat reseptit, asunto, ympäristö, luonto,.... you name it! En ehkä ole niinkään kiinnostunut ihmisten tekemistä monumenteista sinänsä, mutta näköjään osaat kirjoittaa jopa kaupunkien vilinästä kiinnostavasti. Blogisi on tosi mielenkiintoinen. Jatka samaan malliin, mutta piakkoin voisit postata jotain upeita reseptejä!

mirppa kirjoitti...

MOI! Mukavaa että on monipuolisesti kaikenlaista luettavaa! Kiinnostaa tietää mitä teille kuuluu ja sit just kuulla miten sielä kaukana eletään noin käytännössä ku kuitenkin aika erilaista ku täällä :) Semmonen vois tietty olla kiva lukea/nähdä, että missä sielä shoppailette vaaville ja tietty itellekin vaatteita yms. (vaavillehan sitä varmaan pääasiallisesti tulee shoppailtua, itellä ainakin vähän kaupat vaihtunu... :)

Piparipulla kirjoitti...

Moi,
törmäsin blogiisi kun etsin ruokablogeja Blogilista.
Se on tosi kiva! :)
Itse tykkään eniten italialaisesta ruuasta ja rakastan söpöjä asioita :P

Anonyymi kirjoitti...

Heippa,

no tiedätkin kyllä että viihdyn blogisi seurassa - kun sun oikea seurakin on nyt vähän kaukana;) Kaikenlaiset jutut siis kiinnostaa, että pysyy kärryillä miten siellä menee, missä olette käyneet, mitä kokkailleet, minkälaisiin kulttuurieroihin törmänneet jne. Jatka samaan malliin, ystävä hyvä:)

t. s

Arya kirjoitti...

Voi, kiitos taas kaikille kommentoijille! Ihana kuulla teistä ja saada vinkkejä & varmistusta, että ihan luettavaa täältä löytyy :)

Anonyymi Englannista: kokkailutaidot on olleet vähän hukassa viime aikoina, mutta yritetään!

Piparipulla: Tervetuloa blogini pariin! Kiva, että olet pitänyt siitä. Minäkin pidän italialaisesta paljon, ja yksi lasagneresepti onkin ollut kauan postaamatta, hmmm. Kuvia vaan ei ole, että pitää varmaan ensin kokata sitä uusiksi... Jauheliha vaan ei ole täällä kovin hyvää, se maistuu oudon rasvaiselle, vaikka ostaisi paistiversioitakin, pöh.

Mirppa: kiitos kivasta postausideasta!

Anna kirjoitti...

Olisi kiva lukea kaikkea ihan arkipäivään liittyvää sekä tietysti vauvajuttuja :)

Arya kirjoitti...

Anna: kiitos palautteesta, ja kiva, että luet vielä blogiani, vaikka täällä oli niin kovin hiljaista välillä! :)

Pilvi kirjoitti...

Heippa! Löysin vastikään blogiisi jätettyäsi kommentin omaani. Hauska lukea muiden suomalaisten kirjoituksia samoilta seuduilta. :) En siis ole nirso kirjoitusten aiheiden suhteen, mutta erityisesti tykkään kaupunkikuvista ja -kertomuksista sekä ravintolajutuista.

Arya kirjoitti...

Pilvi: tervetuloa! Samasta syystä blogisi kiinnostaa minua :) Ja kiitos, kun kerroit, mitä tykkäisit lukea.

Minna.A kirjoitti...

Heissan!

Ihana Arja tää sun blogisi.Mua kiinnostaa kovasti teidän elämä siellä rapakon takana kaikkineen:)!

Arya kirjoitti...

Kiitos, Minna!

Anonyymi kirjoitti...

Moi koko perhe!

Seurailen eloanne nyt Suomen maaperältä käsin, useimmiten toiselta puolen palloa. Minua kiinnostaa teidän arkinen elonne ja vointinne - kummityttösenne kanssa seuraamme, mitä teille kuuluu :). Jatkahan elonne kommentointia - ilolla juttujasi luen.
T. Mari