keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Day 25

Lämpöistä joulua! Näin Amerikan-aikahiekkamme valuessa kohti vääjäämätöntä loppuaan lienee paikallaan lähettää joulutoivotukset näin amerikkalaisittain :)

 

 

Ja iso kiitos kaikille lukijoille mukanamme kulkemisesta. Toivottavasti viihdytte matkassamme jatkossakin! Muuttokotiimme on laskeutunut hetkeksi joulurauha. Jouluradio soi ja keskitymme vain viettämään aikaa levollisesti yhdessä kaiken opiskelu-, tohtoriohjelmahaku- ja muuttokiireen jälkeen. Huomenna alkaa sitten matkalaukkujen pakkaus...

 

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hieno kuva, taitaa olla ihan valokuvaamossa tehty, amerikkalaisine hammas-hymyineen.....

Pilvi kirjoitti...

Hyvää joulua ja muuttoiloa kun se aika koittaa! Mielenkiintoista sitten kuulla, millaisiin maisemiin ja muutatte Suomeen ja millaista on paluumuuttajana elo.

Anna kirjoitti...

Harmi kun löysin blogisi vähän myöhään, mutta halusin vielä kuitenkin kiittää kivoista kirjoituksista ja tunnelmista. Ja onnea uuteen vuoteen sekä paluumuuttoon. Toivottavasti jatkat kirjoittelua tulevaisuudessakin!

Arya kirjoitti...

Kiitos, Pilvi ja Anna! Elo on edelleen melkoista sopeutumista, ja totta kai sairastuimme vielä kaikki johonkin flunssaankin. Mutta kyllä tämä tästä kun sain jo ensimmäisen uuden postauksenkin ilmoille!