sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Bucket List

Eilen ostimme lentoliput Suomeen. Nurmilintu pääsee siten näillä näkymin esi-isiensä maille uudenvuoden aatonaattona Herran vuonna 2013.

Tuntuu aika hurjalta, että tämä elämäni vuosi tulee päättymään tuolla tavalla. Vastahan me tänne saavuimme, Nurmilintu salamatkustajana, jonka kiinnijäämistä tullissa jännitin...

Lähtöön on kuitenkin vielä aikaa. Ihan sopivasti bucket listin laatimiseksi. Eli mitä tahtoisin vielä nähdä ja kokea täällä suuressa maailmassa, ennen kuin kotiinpaluun aika koittaa? Tässäpä niitä juttuja. Pieniä ja suuria. Osan tiedän jo toteutuvan, osan todella toivon toteutuvan, ja osan toteutumista ainakaan tämän vuoden aikana suuresti epäilen... Samalla haluan haastaa teidät kaikki lukijani laatimaan oman bucket listinne! Jättäkää linkki listaanne (tai sitten itse lista) kommenttiboksiin, lukisin niitä niin mielelläni!

- Rocky Mountains (ne vuoret, ne vuoret)
- Chicago Blackhawks -peli (mieluusti Minnesota Wildseja vastaan, Mr. Koivu olisi niin kiva nähdä in action)
- Kanoottiretki Chicago-joella keskustassa
- Chicago Botanical Gardens
- Kunnon blues-musiikkia kuuntelemaan jollekin autenttiselle klubille
- The UP (The Upper Peninsula of Michigan, kuulu kauneudestaan ja suomalaissiirtolaisistaan)
- Hawaii (ei tarvinne perustella)
- California revisited (San Diego, Santa Barbara, Highway 1...)
- Western style -ratsastuksen saloihin perehtyminen ja kunnon maastovaellus
- Mt. Rushmore Etelä-Dakotassa (ne pressanpäävuoret)
- Meksikonlahden rannat 
- Caribian risteily
- Grand Canyon
- Blue Ridge Parkway Pohjois-Carolinan tienoilla
- Yellowstone ja Glacier -kansallispuistot10 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Ääääää ihanaa! Ihana saada teidät takaisin. :) Onhan tuohon vielä aikaa, mut toisaalta aika kuluu varmasti hirmu nopeasti. Vaikea ajatella et teidän lähdöstäkin on jo kohta kaks vuotta aikaa..
Olis kyllä niin hienoa jos sais järjestymään vielä reissun sinne, olis ihanaa nähdä jo ennen vuoden vaihdetta! Ja toki Chicagokin on varmasti ihan näkemisen arvoinen.. ;)

Nina kirjoitti...

Olen tehnyt Bucket List:a Alaskaan, loytyy taalta: http://www.kfamilyadventures.com/2011/03/bucket-list-for-alaska/

Pitaisi viela paivittaa lista, kun osa asioista on tehty, ja nyt on viimeiset ajat Alaskassa ennen kuin palataan taas manner-USAan.

Ja uusi bucket list on tyon alla talle vuodelle, kun muutto uuteen osoitteeseen seka road trip Alaskasta itarannikolle ovat lahestymassa. Mm. Mt Rushmore on myos minun listallani.

Arya kirjoitti...

Essi, tuu vaan pliis niin lisään heti listaan uusintavierailun Lexingtoniin laukkatalleille :)

Nina kiitos, tulen heti kurkkaamaan kun tänään typykkä menee untenmaille!

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Olet usein ajatuksissa, kun rymyän rattailla tuon lähimetsän polkuja teidän kotinurkilla. Mä olen vielä ensi talven kotona taaperon kanssa, joten toivottavasti nähdään ja kahvitellaan ja tyttösetkin saa tutustua toisiinsa! Hanna

Jenni kirjoitti...

Musta tuntuu, että mulla on joka viikonloppu nykyään niin täynnä kaikkea uutta, että ei ehdi edes ajattelemaan, mitä kaikkea uutta haluaisi tämän lisäksi nähdä tai kokea. :) Lisäksi mä olen todella hyvä keksimään spontaanisti tekemistä, todella hyvä tekemään pitkiä bucket listeja, ja todella hyvä ärsyyntymään, jos epärealistisen pitkää listaa ei ehtinytkään suorittaa läpi. Yritän siis pitäytyä vain ensimmäisessä kohdassa. ;)

Arya kirjoitti...

Hanna, ihana kuulla sinusta! Juu ilman muuta tavataan ja kahvitellaan :) Kiva juttu että voit vielä olla ensi talven kotosalla. Saa nähdä, mitä minä teen... Ei olisi kiva heti laittaa tyttöä hoitoon, mutta voipi olla että rahatilanne ajaa tekemään ainakin lyhyitä sijaisuuksia.

Arya kirjoitti...

Jenni, kiitos kommentista! Sinulla kyllä riittää uusia juttuja :) Onko se vielä ihan kivaa, vai alatko hiljalleen kaivata vähän vähemmän uutta?

Pilvi kirjoitti...

Ihan mattimyöhäisenä kommentoin, että komea lista. :) Monta noista haluaisin itsekin tehdä/nähdä/kokea, ja vain pari on "vyön alla". Yksi niistä on Mt. Rushmore, ja jos matkanne Etelä-Dakotaan toteutuu, suosittelen ehdottomasti pysähdystä vähän idempänä myös: Badlands! Minun kuvia sieltä täällä: http://rapakontaakse.blogspot.com/2011/10/badlands.html

Arya kirjoitti...

Pilvi, anteeksi kun vastaamiseen meni näin kauan! Muistankin lukeneeni tuon sinun postauksesi Badlandsista. Kuinka kauan teillä meni ajamiseen Mt. Rushmorelle? Nuo Dakotat kun kiinnostaisivat myös Pieni talo preerialla -fanin näkökulmasta myös :)

Pilvi kirjoitti...

Älä turhaan pyytele anteeksi. :) Meillä meni Mt. Rushmorelle kaksi päivää, lyhyesti sanoen. Vähän pidemmin: Lähdimme täältä länsipuolelta aamupäivällä. Yövyimme Minnesotan ja Etelä-Dakotan rajalla, aikomuksena ehtiä nähdä Badlands vielä samana päivänä. Mutta oman lomamme herroina vietimmekin tuntikaupalla aikaa Mitchellissä, Corn Palacessa tietty mutta etenkin arkeologisilla kaivauksilla/museossa siinä lähellä. Jos jätän meidän pidemmät pysähdykset laskuista, sinne ehtii leppoisalla tahdilla mainiosti kahdessa päivässä eli yhdellä yöpymisellä matkan varrella.

Muistan muuten että ajettiin Pieni talo preerialla -kyltin ohi. Ei poikettu reitiltä, sillä I-90:ltä oli meille turhan paljon matkaa. Taisi olla tämä paikka: http://www.ingallshomestead.com/