tiistai 22. marraskuuta 2011

Ja elämä muuttuu...

Minun piti postata viimeisestä retkestä Chicago downtowniin. Esitellä eräästä vauvatarviketilaisuudesta saamani hauska goodie bag. Kertoa uudesta harrastuksestani ja sen aikaansaannoksista. Mutta suunnitelmat muuttuvat. Ja elämä muuttuu. Kun pikku prinsessa saapuu taloon.

Pieni Nurmilintumme syntyi yllättäen (vko 38+6) 12.11.2011 klo 10.55 Chicagon aikaa lyhyen mutta sitäkin tehokkaamman synnytysurakan päätteeksi ihan luomusti. Huh! Painoa hänellä oli 2750g ja pituutta 48cm. Viime keskiviikkona hän saapui kotiin vietettyään ensin 3,5 vrk valvontaosastolla hengitysongelmien takia. Äiti passitettiin reilun kahden vuorokauden jälkeen pois sairaalasta, joten unet jäivät vähiin kun piti porhaltaa monesti yössä sairaalaan pikkuista ruokkimaan ja huoli hänen voinnistaan oli kova. Ihanaa, kun olemme vihdoin kaikki kotona!

Nurimilintumme vaikuttaa terhakalta ja temperamenttiselta tapaukselta, joka kääntyy jo itse kyljelleen, kannattelee päätään äidin kauhuksi ja harrastaa ahkerasti jumppaa hereillä ollessaan. Ja sulattaa vanhempiensa sydämmet isoilla tummilla silmillään, jotka tosin välillä menevät ihan kieroon ja saavat meidät nauramaan. Isä sai tervetulolahjaksi kakat päälleen ja eilen äiti joutui oksennussuihkun kohteeksi. Kaikki siis hyvin tässä pienessä valtakunnassa.

Kiitos, että tulit meille, Nurmilintu. Me rakastamme sinua.

(Kaikki kuvat ovat herra M:n koneella, joten kuvapäivitys tulee myöhemmin.)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tätäkin kautta vielä onnea! <3

t. S

Suvi kirjoitti...

Nurmilintu :)

Arya kirjoitti...

Kiitos :)

Essi kirjoitti...

Ihanaa ihanaa ihanaa ihanaa, teillä on ihana vauva ja teistä tulee ihanat vanhemmat! :)
Kertokaa kun tarviitte lapsenvahtia ;)

SK kirjoitti...

en tiedä tuliko äsköinen viesti perille, joten laitan uusiks. Eli siis törmäsin Prismassa Iivarisen Leenaan (os. Savolainen), hän pyysi lähettämään teille oikein paljon terveisiä ja onnea :) T:Susanna