perjantai 15. helmikuuta 2013

Valentine's

Vielä taidan ehtiä toivottaa hyvää ystävänpäivää kaikille suomalaisille lukijoilleni!

Meillähän tämä päivä on rakastavaisille pyhitetty, mitä nyt lapset kouluissa antavat ystävilleen kortteja ja ehkäpä pieniä lahjojakin, niitä löytyi Targetista viikko sitten pitkä rivi (mm. lyijykynäpaketteja). 

Jo viime vuonna toiveeni oli saada sydämenmuotoinen suklaarasia, sellainen Aku Ankansta tuttu, tiedättehän. Jostain kumman syystä toiveeni ei ihan uponnut erään asiaan liittyvän kiireiselle aivokuorelle tuolloin, mutta tänä vuonna kauppareissulta palasi pikkuinen tyttö kantaen tätä lähes itsensä kokoista suklaarasiaa. Voi suloisuutta.


Ystävänpäivän kunniaksi Nurmilintukin sai päälleen teemaan sopivan paidan. Sesonkivaatteet ovat täällä kova juttu, hih. No en nyt siis sentään mennyt vartavasten tätä ostamaan, vaan sattui alkusyksystä kirpputorilla silmään ja pääsi hyväksi peruspaidaksi meille käyttöön täksi talveksi. Ehkä sitä oli edellisvuonna käytetty vain 14.2? 


Ja pikkuinen on juuri oppinut antamaan ihan oikeita suukkoja ja jakaa niitä anteliaasti - niin meille kuin kirjojen eläimillekin :)

Paita Gap.Ei kommentteja: