perjantai 24. elokuuta 2012

Matkaharjoittelua - Lake Geneva, WI

Ennen kaukomatkaamme otimme lomamme rennosti ja harjoittelimme automatkailua vähän pienemmillä välimatkoilla. Wisconsinin puolella on puolisentoista tunnin ajomatkan päässä oma pieni Riviera, Lake Geneva -niminen pikku kaupunki samannimisen järven rannalla. Chicagon ympäristöstä poiketen kaupungin keskusta on kaunis kuin karkki, piskuinen järvi muistuttaa jollakin tapaa Suomesta ja järveä kiertää rantaa pitkin kävelyreitti ohi hulppeiden kartanoiden. Niissä silmä lepää... 
... tai sitten ei. Jotkut kun ovat jo mauttomuuden rajoilla. Ihanaa kuitenkin päästä kurkkimaan sen maailman rajalle, joka yleensä sulkeutuu meiltä tavallisilta tallaajilta korkeiden aitojen ja vartioitujen asuinalueiden taakse. 


Lake Geneva on oiva päivämatkakohde pois miljoonakaupungista, ja matkalla sinne näkee palasen periamerikkalaista maaseutua myös. Suosittelen!

2 kommenttia:

ookkonä oulusta kirjoitti...

odotan kieli pitkälla lisää loma elämyksiä =) täällä isännän loman viimeistä päivää olemme viettäneet ja vanhaan malliin kukin tahollaan ;) minä päivystelen huomenna ja sitten se ARKI alkaa täälläkin. Muskari kuulostaa mukavalta, uskon tyttösen ja äitinsäkin tykkäävän ja varmasti siellä tutustuu toisiinkin äiteihin.
ruokahuollon suunnittelua suosittelen tai ainakin isojen annosten tekemistä. Minä teen 3-4 ruokaa viikossa, enempää en jaksa. joskus way back olin sitä mieltä että lasten pitää saada eri ruokaa lounaalla ja päivällisellä, mutta sanomatta selvää, että se päätös ei pitänyt ;)
ilosia post-loma-päiviä!

Arya kirjoitti...

Kiitos! Ja nuo isot annokset on kyllä ehdottomat. Täytyy vain totuttaa itsenikin siihen, ettei heti kyllästy yhteen sapuskaan...