sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Dyynejä dyynejä

Juhannuksesta on jo aikaa, mutta koska löysimme oikein mukavan paikan sen päivän kunniaksi, kertoilen siitä teillekin.

Täällä oli silloinkin jo kuumaa, ja koska meillä oli sattumoisin auto käytössämme, päätimme suunnata päiväksi rannalle, eikä edes ihan lähibiitsille vaan Indianan puolelle Indiana Dunes State Park:in rannalle. Kuvat puhunevat puolestaan...


Olisi ollut ihana nousta dyyneille ja laskea pyllymäkeä alas, mutta vaikka rannalla oli oikein leppoisaa virkistävän meri- eikun järvituulen ansiosta, oli kuumuus heti vähän kauempana niin kova, että totesimme yrittävämme dyynien valloitusta joskus syksymmällä.


Maiseman pilasi vain lähistöllä olleen teollisuuskaupungin tehtaanpiiput :( 

Bongaa Chicago!

Täältä löytyy leirintäalueet ja paljon myös patikointi- ja pyöräilyreittejäkin. Olisi kiva joskus niitäkin päästä tutkimaan. Nyt pysyteltiin kuumuuden ja Nurmilinnun takia jostain kumman syystä tässä:
Eräälle pelasi ruokahuoltokin taas ihan hyvin oudosta paikasta huolimatta.


Nurmilintu oli muuten ihan täpinöissään hiekasta. Se paineli alati varjon alta ja viltiltä tulikuumalle hiekalle "uimaan" ja tutkaili hiekanjyvien valumista sormien välistä. Ja minä yritin sitä sitten puolipaniikissa hilata takaisin varjoon (raajoille laitettiin kyllä kunnolla aurinkosuojaa eikä neiti onneksi palanut toisin kuin vanhempansa jotka unohtivat lisäillä rasvaa itselleen...) Ihanaa oli katsella toisen iloa!


Ei kommentteja: