keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Äkäinen pyykkimuija
Nooh, oli vähän ärsyttävä päivä. Mutta saatiin pyykättyä vähän hankalampia kamppeita, joita ei uskalla meidän koneeseen laittaa. Siispä tutustuttiin periamerikkalaiseen itsepalvelupesulaan eli coin laundry / laundromat.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Sun hiusnauhasi näyttää tässä aivan ihanalta. :)

Tuota vanhaa kirjoitusta kun luin niin meillä on täsmälleen samanlainen kone. Itse järkeilin, että Cold olisi 40 ja Warm 60, Hot taas 90, mutta ei tietoa asian oikeasta laidasta... oletko saanut jo selville?

Arya kirjoitti...

Kiitos, Jenni!

Olen melko varma, että cold on sitä mitä tulee kylmävesiputkesta suoraan (talvella oli ainakin ihan jääkylmää kun kokeilin kesken pesun), vaikka olen kyllä nähnyt vaatteita,joissa pesumerkintä on cold ja sitten eurooppalaisittain 30 astetta. Ehkä vähän paremmissa (tai paremmin asennetuissa?) koneissa tuo cold on oikeasti 30 eikä vain suora yhteys kylmävesiputkistoon. Ystävälläni on uusi, ei "commercial washer", ja siinä on cold-asetuksen lisäksi cool, joka lienee se oikeaoppinen 30. Ja jossain hienossa edestätäytettävässä olen nähnyt merkinnän super hot, joka varmaan sitten on se 90. Kun tajusin, että meillä ainakaan tuo cold ei ole 30 nähnytkään (ainakaan talvella), olen menestyksekkäästi pessyt suurimman osan 30 vaativista vaatteistani warm-toiminnolla... (koputtaa puuta).