keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Keskeisiä tapahtumia (Keskiviikko)

Aamulla hellyn ja annan neitokaisen katsella Ylen Areenan lastenohjelmia sillä välin, kun laitan itseni lähtökuntoon ja aamupalan esille.


Ulkona näyttää aurinkoiselta, enkä viitsi uskoa säätiedoitusta. Se ennättää muuttua vielä useaan otteeseen ennen kello kymmentä.


Ulos vain, ja pysy pliis siellä, sininen taivas. Ehdin takaisin kotiin vähän jälkeen yhdeksän. Aamukahvin aika.Tovin herkuttelun jälkeen ryhdyn töihin. Tänään olen hetken muutakin kuin se tiskikone :)


Ystäväni pyysi hätäapukielentarkistusta. Onpa ihanaa tehdä välillä jotakin, joka muistuttaa menneestä elämästä. 


Aika vain hujahtaa jonnekin. Sitten on taas löydettävä äitiminä. Koululla odotellaan jo.


Lapsilla on ihanasti istutettu pieni aidattu leikkipiha, vaikka itse koulurakennus on ruma kuten, no, koulurakennukset turhan usein tuppaavat olemaan. Mutta haa, katsokaapas taivasta!


Kotinurkilla on tänään kaivuuhommien vuoro näemmä :) Ja edelleen taivas on sininen.Ja piirasta, oi piirasta riittää.


Yhdeltä Nurmilintu on ihan kypsä kuukahtamaan, mutta leikki jatkuisi silti. Ajastin on apu näihin tilanteisiin. "Kello soimaan!" osaa neiti itsekin ehdottaa.


Unien jälkeen luetaan taas. Meillä on kaksi Tomppa-kirjaa. Ihanaa perussuomiarkea. Ollapa näitä tai vastaavia kirjoja lisää. Jos koskaan pohditte ulkosuomalaisille lapsille lahjoja, ei kirjaostos voi mennä vikaan (ellei sitten satu ostamaan jo hankittuja kirjoja...).


Pois muuttava tuttava lahjoitti Nurmilinnulle kasan tyttäriensä tykötarpeita. Voi sentään, Crocseja tämä neiti on vinkunut iät ja ajat, ja nyt sieltä kassista sellaiset tupsahtivat. Isot ne ovat vielä, mutta kovin pidetyt!


Siinäpä ne keskeisimmät, illan teen töitä ja lahjon perhettä pakkasesta löytyneillä mokkapaloilla. Ilmeisesti mitään muuta kovin keskeistä ei tähän keskiviikkoon mahtunut, sillä kuvat puhelimessa päättyvät tähän.  Mikä teidän keskiviikossanne oli tällä viikolla parasta tai keskeisintä?


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meidän keskiviikkoon kuului se mukava uutinen, että saamme matkaseuraa Kööpenhaminaan pienelle lomaselle. Mutta samalla olemme pahoillamme Skotlanti, emme siis tule sinne teille :(
Täällä satoi koko eilisen, tein märän lenkin teidän entisille kulmille ja tuoksuttelin kevättä metsässä. Nyt täälläkin sininen taivas! Hanna

Kaarinan Kaljamallas Seura Ry kirjoitti...

Keskiviikon keskeisintä oli tällä kertaa keskinkertainen sauna. Toivommekin seuraavaan viikon blogi-kirjoitukseen St. Andrewsin TOP 5 saunaa.

Arya kirjoitti...

Hanna, onpa kiva kuulla, että saatte kivaa matkaseuraa! Jospa teidät kuitenkin jossakin vaiheessa saisi tännekin houkuteltua...? Ihanaa lomamatkaa teille!

Kaljamaltaat, voi kaljamaltaat! :) Nyt taitaa olla tiedossa sitten kovin lyhykäinen postaus. Nauttikaahan saunasta meidänkin puolestamme!