keskiviikko 14. elokuuta 2013

Urbaanilla retkellä

Chicago-postaukset jatkuvat! Herra M:n lomaviikolla lähdimme pitkästä aikaa koko perheellä keskustaan. Tuli oikeastaan ihmeteltyä, miksi niin harvoin nykyään sinne eksymme. Hienoahan siellä on. Ja Nurmilintukin oli ihan ihmeissään korkeista taloista ja ihmisvilinästä. Meillä kaikilla oli niin mukavaa!

The "L" vei meidät State and Lake -asemalle Loopille, ja siitä suunnistimme ensin joen rantaan.Trumppia taas näkyvissä.Lähellä Millennium Parkia on tällainen urbaani leikkipuisto. Tosi kuumalla säällä siellä on vielä maasta tulevia vesisuihkuja, joissa lapset voivat sitten läträtä mielin määrin. Täällä leikittiin ja syötiin eväät.

Vinkki hädän yllättäessä: Millenium Parkissa olevalla hulppealla ulkoilmastadionilla on mahtavat wc-tilat :) Satuimme paikalle juuri, kun sinfoniaorkesteri harjoitteli seuraavan päivän konserttia varten. Kertaakaan en ole tänne vielä konserttiin päässyt, mutta tarkoitus olisi sekin vielä toteuttaa elo-syyskuun aikana. Ja suurin osa näistä kesäkonserteista on vielä ilmaisia, voitteko kuvitella?
Ja lopuksi pakollinen poseerauskuva pavulla. Niin se aika vaan hujahti, että Millenium Parkin eteläpuolen maisemareitti suihkulähteineen jäi kokonaan käymättä. Kaupunkiin palataan siis vielä lämpimillä keleillä.
5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hauska tuo papu. Olen käynyt Chicagossa nopeasti päiväreissulla melkein reilu viisi vuotta sitten, ja akvaarion ja Sears towerin lisäksi tuo papu on ainoa, mitä muistan nähneeni... ja sekin vain tämän kuvan avulla. :)

Arya kirjoitti...

Chicagon keskusta ei ehkä ole se mieleenpainuvin :) Mitä tykkäsit akvaariosta?

Jenni kirjoitti...

Tykkäsin kyllä, ja mieleen on eniten jäänyt delfiinishow, jossa silloin mentiin pitkälti delfiinien ehdoilla ja kerrottiin paljon tietoa siinä ohessa. Hienolla paikalla se myös sijaitsee, muistaakseni käppäilin sen jälkeen pitkin rantaa kauniissa syyssäässä.

Inks kirjoitti...

Tommosia "papuja" on pienoiskoossa Turussakin. On otettu perhekuva itse peilaten itseämme semmosestä. Löytyy Wärtsilän nostukurjen läheltä itäiseltä rantakadulta. Ne on vaan puolen metrin korkusia.

Arya kirjoitti...

Jenni, se oli minustakin kiva että menivät paljon delfiinien ehdoilla. Meillä vaan oli typerä joulushow siinä päällä, mikä vähän latisti tunnelmaa :) Ja se ranta-alue on tosi kaunis.

Inks, enpäs tiennytkään! Pitääpä nähdä nekin :)