perjantai 23. elokuuta 2013

Tervetuloa ajomatkalle Chicagon pohjoispuolelta eteläpuolelle!

Siellä se siintää. Ja toiselle puolelle pitäisi päästä.
Mutta taitaa siintää vielä aaaaika kaaaauan.
No nyt se mittari näyttää sentään vähän nollaa enemmän. Mikäs tällä tiellä olikaan se rajoitus, etten vain liian lujaa päästele? Ai 55 mph? Oukkei!
Eipä tässä hätiä mitiä. Mikäs tuolla vasemmalla vilahti ohi?Katsotaanpa lähempää.
Ai se on NÄITÄ autoja. Kauankohan tälläkin ajellaan ennen remonttia? Hih. Niin tavallinen näky täällä.

No nyt alkaa olla 18 mailin matka takana. Mitäs se kello on? Oho. Siihen meni VAIN puolitoista tuntia.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No jo aikoihin eletty. Ei taida katsastusmiehet ja poliisit olla samalla aaltopituudella kuin täällä kotisuomessa! Vai eikös se niin ollut, ettei siellä autoja tartte katsastaa, ei ainakaan joka vuosi.

Mikko Nieminen kirjoitti...

Hei, ettepä ainakaan Chica govaa pääse ajamaan! Tuosta vaaleasta autosta tulee Meksikon reissu takavuosilta mieleen. Siellä eräässäkin kuplassa näkyivät apukuskin jalat oven suurimman ruosteläntin läpi. Suomen katsastusinssien tai poliisin mielipiteestä en ihan varmaksi sano, mutta jos ovi ei ole kantava osa auton koria, niin kai tuollaisella vähän kolhitullakin saisi täällä ajaa.

Jenni kirjoitti...

Niin tutun oloista mutta niin rasittavaa! Hermo menee Atlantan ruuhkissa, mutta eivät ne silti olleet yhtä rasittavat kuin yritys päästä viikonloppuaamuna Oaklandista San Franciscoon. Puoli tuntia jonotusta sillalla päästäksesi tietulliin! Kumpanakin viikonloppuaamuna! En halua nähdä sitä siltaa ruuhka-aikaan...

Arya kirjoitti...

Olisi kyllä kiva tietää, mitä katsastusmies sanoisi. Täällä ei tosiaan katsastuksia tunneta, päästömittaukset vain. Luulisi kyllä tuollaisen tällin vaurioittaneen jo kantavia rakenteita, roudarinteippiä kun näkyy tuossa takaoven puolellakin.

Jenni, San Franciscon suunnalla oli kyllä kans melkoisia pullonkauloja. Kuinkahan monta tuntia työläisillä hukkuu kuussa aikaa jonotteluun?

Mikko Nieminen kirjoitti...

Olisi hauska tosiaan tietää sikäläinen keskiverto työmatkan kesto. Täällä koti-Suomessa kellotin bussilla viime talvena kulkemiani työmatkoja ja sain tulokseksi n. 30min/10km, oli ruuhkaa tai ei. Teilläpäin tuo paikallinen liikennetiheys vaikuttaisi vielä olevan kappaleen matkaa täkäläisen laskutikun asteikon ulkopuolella...

Roudisrulla oli muuten vakiovaruste NASAN järjestämillä avaruuslennoilla, sama juttu meidän autossa. Myytinmurtajissa silpoivat taannoin erään autoparan palomieskalustolla niin pieniksi kuin meni ja muutamaa roudariteippirullaa myöhemmin pirssillä huristeltiin ihan no problemo. Ihme ainetta.

Arya kirjoitti...

Olipas mielenkiintoinen tieto tuo roudausteippijuttu, Mikko!