maanantai 10. helmikuuta 2014

Paluu, osa 3

Uhuh, paluupäivitykset jäivät totaalisesti kahden viikon kuraankuollutkuttuflunssan jalkoihin, mutta nyt elämä alkaa taas voittaa, joten ehkä tämäkin blogi hiippailee hitaanlaisesti lähemmäs reaaliaikaa. Sitä odotellessa vielä muutamia tunnelmakuvia kotoa lähtömme jälkeisestä järjestyksessään viidennestä majapaikastamme, eli vanhasta nykyisestä kodistamme Suomen Turussa, täl puol jokke.

 

Saavuimme Turkuun tammikuun kolmanneksi viikoksi. Ja yhä vieläkin on kovasti sellainen olo, että se oma koti jäi sinne Chicagoon... Tästä kuvasta on onneksi menty jo paljon eteenpäin, mutta yhä vieläkään meillä ei ole esim. ruokapöytää ja Nurmilinnun sänkyä odotellaan vielä saapuvaksi merimatkaltaan. Chicagon koti ehti kaikkine puutteineenkin tulla kodiksi. Jokaisella esineellä oli paikkansa, ja nyt täällä mikään ei tunnu löytävän paikkaansa... Minulla on koti-ikävä.

 

 

Ennen flunssaa olin vielä suhteellisen elävän kirjoissa. Iloa löytyi mm. kaupasta löytyneistä lähes amerikkalaisen veroisista kaurahiutaleista.

 

 
Eikä tuo saaristokaan mikään miinus ole!
 
 
Täytin siinä tohinassa taas vuosiakin, huoh. Herra M ja Nurmilintu kävivät vähän kaupoilla:
 
 
Tämä päivänsankari alkoi vain olla jo aika kuollutta kamaa. Muuttaminen on kamalaa.
 

 

Pakkanen tuntui sentään hyvältä. Ja voi mitä luksusta onkaan lämmittää auto! Tästä piti ihan ottaa Instagram-kuva Ameriikan-ystäviä varten.

 

 

Nurmilinnun kanssa päästiin muutaman kerran ulos ennen kuin flunssa otti selkävoiton. Tästä se sitten lähti, tämä Suomi-elämä.

 

3 kommenttia:

Mikko Nieminen kirjoitti...

Hyvää myöhästynyttä synttäriä! Kuvasta päätellen n. 50% teidän tavaroistanne näyttää löytäneen paikkansa parvekkeelta?

Anonyymi kirjoitti...

Samoin myöhäiset synttärionnittelut! Toivottavasti saatte pian ne reissussa olevat tavarat ja pääsette paremmin kotiutumaan, ettei koti-ikävä jäytäisi kovin pitkään.

Arya kirjoitti...

Mikko, kiitos kiitos, ja haha, hyvä huomio! Tosin suurin osa laatikoista oli onneksi tuossa vaiheessa jo tyhjiä, ja herra M sai vietyä niistä osan säilytykseen tällä viikolla, neljä viikkoa kuvan ottamisen jälkeen :P

Anonyymi, kiitos! Ainakin ne tavaratovat jo Saksassa, elleivät sitten peräti jo Suomessa. Nurmilintu jo kovasti kaipaa sänkyään.