sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kesäkuussa tapahtunutta

Ei näemmä pitäisi lupailla mitään kun heti tulee syötyä lupauksensa, pöh. Bloggausmotivaatio on ollut ihan nollassa.
Meillä kesäkuu on kadonnut vikkelään vieraiden kanssa ja herra M:n painaessa pitkää päivää työharjoittelussa. Säät ovat olleet tosi vaihtelevia reilun kymmenen asteen koleudesta kolmenkympin tropiikkisäihin, eli sitä kunnon kesää vielä odottelemme... Niinä lämpiminä päivinä olemme ennättäneet rannalle tai sitten on leikitty merileijonaa meidän hurmaavalla takapihallamme.

 

Ensimmäisten vieraiden kanssa kävimme myös tutustumassa Illinois'n varmaankin ainoaan pinnanmuodoiltaan vaihtelevaan paikkaan nimeltä Starved Rock. Se on joen uurtama kanjonialue reilun tunnin ajomatkan päässä Chicagosta etelään. Hyvin urbaanin oloinen luontoalue asfaltteineen, laiturikäytävineen ja ihmismassoineen, mutta saatiin me jalat mutaisiksikin.

 

 

 

 

 

 

Lincoln Park Zoo:ssakin tuli käytyä parikin kertaa. Afrikka-talo on hieno, mutta alan epäillä, ettei niillä mitään sarvikuonoja olekaan, ovat vain laittaneet tarhat kyltteineen yleisöä hämäämään.

 


Tästä jellonakuvasta olen ehkä vähän ylpeä.

 

 


Chicagon kolme suurta pilvenpiirtäjää samassa kuvassa onnistuu parhaiten eläintarhan eteläpuolisella sillalla. Hancock, Trump ja Willis, olkaapa hyvät.

 


Sitten on tullut jätettyä koko lompakko rosvojen vietäväksi, paistettua ruotsinsukuiselle ystävälle pullapitkoja (oli muuten ensimmäinen kerta), opetettua Nurmilintua potalle vaihtelevin tuloksin, uskallettua ajaa lentokentälle ilman herra M:n valvovaa silmää, ikävöityä valoisia keskikesän öitä, panikoitua elämästä Suomessa, nautittua useammasta päivästä ilman nettiä ja nukuttua liian vähän. Tervetuloa helteinen heinäkuu!

 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä Suomi-elämässä panikoiduttaa? Muutosko vain? Vai se, että täällä ei ole noin valtavasti (lue: yhtään) tutkittavaa ja ihmeteltävää? -Jonski

Arya kirjoitti...

Muutoshan se! Ja työkuviot, hoitokuviot, asuntoon tulossa oleva putkiremppa... Ei ole helppoa siirtää elämää mantereelta toiselle. Varmaan postailen aiheesta vielä tarkemmin. Ja kyllä sieltä Suomestakin löytyy tutkittavaa. Oikein odotan että saan näyttää kaikkea Nurmilinnulle :)