tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pine Knoll Shores ja sen sellaista


Lomamme maanantaipäivänä suuntasimme kohti Atlanttia, ja päädyimme Pine Knoll Shorille piknikille. 

Päivä oli pilvinen, mutta lämmin. Hiekalla saattoi kävellä paljain varpain. Olipa siellä auringonottajia bikineissäänkin, hui.

Joku oli hiekasta aivan innoissaan.Ja vedestä. Ei sitä haitannut ollenkaan kylmät laineet. Sinne olisi painellut, jos olisi annettu.
Mitäs täältä löytyy...?

Ole hyvä, äiti!


Merimerimeri - uimaan!!
No päästihän ne minut tänne vesirajaankin!

Äiti löysi maastoutuneen taskuravun. Isi kaivoi sen esille.

 Rapua ei vahingoitettu näissä kuvauksissa.
Meillä oli siis oikein mukava piknikpäivä :) Paluumatkalla piti vielä vähän kuvailla rannikkoarkkitehtuuria. Hulppeita huviloita, mahtavia pytinkejä...


... söpöjä mökkejä...... kirkkaita ja pastellisävyjä sulassa sovussa...


... epämääräisiä traileritönöjä...


... karkkiväreissä.


Tässä taas varsinaisen rantakaistaleen jälkeistä sisämaanasustusta. Ei hullumpi paikka kodille varmaan tämäkään. Luonnoltaan alue oli kovin samankaltaista Floridan kanssa. Vähän sellaista rämeistä.Ja ihan kotimatkalla löytyi tällainen taikajoki. Kesällä siellä olisi päässyt melomaan kanootilla. Varmaan tosi hieno kokemus olisi se! Kuva ei muuten ole mustavalkoinen. Tiedä miten siitä tuollainen tuli. Ehkä se kamera sai tarpeekseen niistä traileriväreistä... :)

2 kommenttia:

Mikko Nieminen kirjoitti...

Melkoinen road-trip teillä, on hauska nähdä Ameriikkaa täältä kotisohvalta käsin. Tuollaisia karkkisävyisiä lähiöitä olisi kyllä hauska laittaa tännekin, kylmässä ja pimeässä synkistelevän saunakansan mielenlaatua piristämään!

Muistatko paljonko rannalla oli lämmintä? Ei routaraja vissiin tullut rapua kaivaessa vielä vastaan?

Arya kirjoitti...

Juu, Suomesta kyllä puuttuvat kunnon värit :)

Lämpötila taisi olla parinkymmenen asteen tienoilla. Oli tosin pilvistä, mutta aina kun aurinko pilkisti, oli tosi kuuma ja hiekka oli oikeasti lämmintä. Tuuli oli vähän viilemäpi. Veden arveltiin olevan jossakin viidentoista asteen tienoilla.