maanantai 16. joulukuuta 2013

Day 15 - jääkiekkoa!

3. adventti. Viikko jouluun, kaksi viikkoa Suomeen palamiseen... Tässähän ehtii vielä vaikka mitä.
Muistatteko vielä bucket listini? Tahdoin mm. päästä seuraamaan Chicago Blackhawksien peliä. Tänään pääsin!! Olin itse asiassa jo ehtinyt ajatella, että NHL-peliin pääsy siirtynee hamaan tulevaisuuteen, mutta yllättäen saimme etuoikeuden pitää seuraa ilmaisliput saaneelle kovia kokeneelle ystäväpariskunnalle tämäniltaisessa pelissä Blackhawks vs. L.A. Kings.
United Center on koti haukoille ja koripallohärille.


Peli alkoi, niin kuin kaikki Yhdysvalloissa pelattavat pelit alakoulusta kansalliselle tasolle asti ovat alkava, kansallislaululla. Tämä oli varmaankin kaikista kokemistani versioista mahtipontisin.



Amerikkalaiset kyllä osaavat urheilufanittamisen ihan viimeisen päälle. Katsokaapas tätä punaisten asujen merta. Olisikohan 75% katsojista ollut jokin fanituote yllään? Etualalla maskottihaukka Tommy Hawk :)


Antti Raanta pelaa ensimmäistä kauttaan Blackhawkseissa, mutta en uskaltanut toivoa, että näkisin suomalaisvahdin tositoimissa. Siellä hän kuitenkin oli, numero 31!



Ja hyvän pelin pelasikin. Suomi-poika kicked some takapuoli, kuten herra M Facebook-päivitykseensä ystäviensä Google Translatoria varten taiteili. Yksi hölmö maali pujahti läpi, kun haukat veivät ottelun 3-1. Osaisiko joku muuten kertoa, onko NHL-ylivoimapelissä jokin erikoinen tyyli, vai olivatko ne länsirannikon ruunupäät vaan niin totaalisen ressukoita, etteivät saaneet kertaakan sitä neliöylivoimahyrrää pyörimään?



Tähän lisään vielä todistekuvan meistä paikanpäällä, kunhan sen ystäviltämme saamme...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi sentään, ihan Raanta maalilla! Kylläpä teillä kävi säkä. Meikä olisi ehdottmasti halunnut olla mukana, tunnelma varmaan ihan mahtava. Mutta sainhan minäkin kokea tuota tunnelmaa silloin kaksi vuotta sitten, tosin ilman suomimaalivahtia, mutta tunnelma oli silloinkin katossa!

Eric kirjoitti...

So glad you two were able to come with us!

Arya kirjoitti...

Olin kyllä ihan täpinöissäni, kun Raanta pelasi!

Eric, we were so glad to be there with you :)