maanantai 23. huhtikuuta 2012

Noutosushia lounaaksi

Herra M kirjoitti viime yönä tutkimustaan kahteen asti. Minä heräsin Nurmilinnun kujerteluun kuudelta. Varttia vaille seitsemän kömmimme ylös ja jätimme uuvahtaneen isän uneksimaan eksegeettisistä argumenteista.

Kolmisen tuntia, yhtä kaurapuuroa ja Nurmilinnun syliunia myöhemmin pääsimme nauttimaan herra M:n seurasta ja suuntasimme sunnuntaikävelylle kirpakkaan kevätsäähän. Päätimme sunnuntain kunniaksi etsiä vihdoin viimein käsiimme paljon kehutun sushimyymälän. Se kyllä löytyi, mutta herra M meinasi pyörtää ovelta jo pikimmiten pois, sen verran epämääräisen näköinen pikku kolo se oli. Harmi kun ei tullut kameraa mukaan. Ihan kuin oltaisiin oltu taas Aasiassa jossakin kadunvarsikeittiössä. Naapurimme olivat tuolta kuitenkin sushia noutaneet ja viimeisen havainnon mukaan yhä elossa, joten päätin, että kun tänne asti kerran tultiin, nyt tämä äiti herkuttelee kyllä sushilla. Ja hinnatkin olivat edulliset.


Tällaiset herkut saimme kotiin viemisiksi. Mm. HankoSushi Suomessa oli kyllä vielä parempaa, mutta ei tämäkään hassumpaa ollut. Ja herra M:kin tuolla huoneessaan ääneen edelleen tutkimustekstiään höpöttelee, eli elossa ollaan vielä. Mukavaa uutta viikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja: